Huomenta, maailma!

 

 

   Helteet loppui hetkeksi ainakin ja nyt saa nukkua rauhassa. Olen selkeästi asunut täällä liian kauan kun pieni +20 asteen yölämpötila vie yöunet. Toisaalta oli ihan mukava olla hereilla aamuviiden tienoilla, mukavan rauhallista kaikkialla ja sain juoda aamukahvit pihalla ja kuunnella naapurin lampaiden määkimistä.

 

   Töissä on kiirettä taas vaihteeksi, eilen oli oikein entiseen malliin hullut päivät. Ei olla ilmeisesti kuultu lamasta, sellainen määrä turistia oli pörräämässä. Hyvä vaan, riittääpähän töitä ja jospa ne vaikka palkankin maksais :)

 Helteillä grillattiin ihan urakalla, nyt on syöty liharuokaa niin että kohta tulee suolisolmu ellei vaihdeta kalaruokaan muutamaksi päiväksi. Onneksi on tuo meri äärellään, tuoreen kalan saanti ei ole kovin hankalaa. Meinasin tehdä rapupastaa Terhin hyvällä ohjeella, vaikka tänä iltana, jääkaapissa köllöttää ihan joutava pullo valkoviiniä, joka sopisi sen kanssa juotavaksi oikein hyvin.

 Ei kai tässä auta muu kun lähteä töihin, ruokkia lisää nälkäisiä ranskalaisia ja saksalaisia jotka ei puhu sanaakaan englantia. Miksei elekieltä opeteta kouluissa?