No nyt on käyty kylillä taas ihan tarpeeks yhdelle päivälle, melkeinpä viikollekin. Kamala kiire muka jonnekin vaikka vapaapäivä on kummallakin. Eilen illalla grillattiin naapurivoimin kun oli mukavan lämmin keli. Ihan tuntui kesältä kun seisoskeltiin naapurin patiolla viinilasit kourassa ja haisteltiin nälkäisinä kun Miehet Grillaa. Siinä oli puolikas lehmä,yksi possu, pari kanaa ja osa lammastakin kärisemässä eikä vihanneksista tietoakaan. Yksi naisista varovaisesti hivutti maissintähkiä parilalle ja siitäkös se naurunremakka saatiin aikaiseksi. Syötyä tuli kuitenkin sekä lihat että maissit.

Pienissä viineissä kotosalla taisin tehdä itselleni aikas vinkeen manikyyrin, etusormen kynnet näyttää olevan hiukan viistommin viilatut kuin miltä se silloin tehdessä vaikutti. Onneksi on aika nopeasti uusiutuva luonnonvara eikä mikää useamman eeron arvoinen akryylihomma, siinähän vois tulla jo itku ja kaikki viilat ja muut laitettua piiloon jos talossa on avattu (tai avaamatonkin) viinipullo käden ulottuvilla.

Soittelin myös kännyoperaattorille että milloinkas saisi uutta puhelinta ruinata kun se yleensä tähän aikaan vuodesta tulee ilmoitus että nyt sais halpaakin halvemmalla uutta luuria kunhan vaan jatketaan sopimusta taas vuoden verran eteenpäin. Tyttö puhelimessa sanoi että joulukuulle pitaisi muka odottaa kun olin jatkanut sopimustani kuudella kuukaudella viime kesäkuussa. Kyseisestä jatkeesta ei ollut mulla minkäänlaista muistikuvaa, muistan vaan saaneeni puolen vuoden tekstarit ilmaiseksi kun lupasin olla vaihtamatta operaattoria seuraavan puolen vuoden ajalla. Sanoin tytölle että nyt on jotakuta vedätetty kun eihän sen pitänyt olla sopimuksen jatkoaika. Hetken aikaa kuuntelin Mumford and Sons –yhtyeen Little Lion Man –kappaletta (joka on muuten yksi tämän hetken suosikkeja) ja pian tyttö palasikin linjalle kysymään että kävisikö jos laitetaan uusi puhelin tulemaan saman tien. Ruinaus tehosi ja nyt on uusi iPhone matkalla hyvään kotiin. Perjantaina kuulemma kolahtaa luukusta tai maanantaina viimeistään. Voi iloa, voi onnea!

Lily-kissa maata retkottaa keittiön pöydällä turpa patterissa kiinni ja lajitoverinsa Tom on linnoittautunut sänkyyn. Mihinkähän sitä itsensä retkauttais loppupäiväksi. Kun vettäkin sataa ja kaikenlainen puuhastelu vähän kehtuuttais. Oiskohan se sohva ja DVD sellanen hyvä yhdistelmä. Laitan ensin kuitenkin nuo pyykit koneeseen niin ei tule huono omatunto. Ukkokulta valitkoon leffan, niin sitten rentoudutaan.