No nyt se sitten on. Se iPhone. Ja on se hieno. Koko eilispäivä meni leikkiessä ja vieläkin löytyy uutta ja ihmeellistä. On vaikka minkälaista lisäohjelmaa tarjolla, mutta voi olla että hetki menee ennen kuin ostan sellaisen jossa otetaan kuva omasta naamasta ja se sitten vanhentaa kuva ryppyiseksi mummoksi. Mulla kun on jo sellainen lisäohjelma. Nimeltään vessan peili.

Mutta siinäpä se meni se viimenenkin vapaapäivä luuria ihmetellessä. Nyt olis edessä töihin lähtö ja jo valmiiksi kehtuuttaa. Jospa se siitä.

Ukkosen oloinen ilma, hirveen hiostava ja kuuma edelleen, meillä nukutaan kaikki ikkunat auki ja silti tuntuu että ei riitä happi. Niin ja se ongelma tietysti myös että kaikenlaisia lentäviä pöppiäisiä tulee sisätiloihin ja siitäkös ne kissat riemastuu. Keittiö on yön jäljiltä kuin taistelutanner. Henkensä ovat heittäneet ainakin 3 hämähäkkiä, 2 koiperhosta ja 4 kärpästä. Ja lukuun ei sitten kuulu ne jotka yön pimeinä tunteina syötiin taisteluvoitoksi. Sellaiset terminaattorit nuo meidän karvanaamat.

Ukkokulta lähti aikaisin töhin, kuusi nälkäistä australialaista kuulemma aamupalalle tulossa, uhkasi laittaa ylimääräistä pekonia pannulle, olivat kertomansa mukaan aikas kookasta porukkaa. Minä vielä ryyppään vähän lisää kahvia ja suuntaan sorvin ääreen. Kiire päivä tiedossa.