Ihanata luksusta kun saa viettää kolme vapaapäivää ihan kotosalla. Kolmatta viedään tänään, ohjelmassa mahdollisesti siivousta ja pyykkäystä. Eilen oltiin ukkokullan kanssa vapaalla kummatkin, oltiin vaan ja hengailtiin koko päivä ja kylläpä olikin mukavaa! Käytiin katsomassa yhtä laivanraatoa jota ollaan parhaillaan purkamassa Letterfrackissa. Kyseinen laiva on joskus ollut niinkin tärkeässä tehtävässä kuin viskinkuljettajana. Tynnyreittäin Jamesonia tai Bushmillsia vuosikymmenien takaa on sen ruumaan heitelty, nyt jäljellä enää ruostuneet kuoret. Eikä edes haissut viskille, merilevälle vaan.

Töissä tuntui viikonloppu niiiiiin pitkältä, olin varmaan vielä vähän väsynyt mahataudista, torstaina piti lähteä kesken päivän pois töistä, vatsabakteerit ja ruuan tarjoilu kun ei kuulemma kulje käsi kädessä. Perjantain pidin toipilaspäivää ja tuijottelin melkein kokonaisen tuotantokauden Bones-sarjaa kun ei oikein muutakaan jaksanut. Lauantaina takaisin sorvin ääreen ja vakuuttelemaan työkavereita etten ole raskaana. On kuulemma minun vuoro, multa on tää lapsentekovuoron jakotilaisuus ilmeisesti jääny välistä, pitänee kysellä millon ne odottaa tuloksia, hehee...

 

Mut joo, viikonloppu oli kiirettä, tääl oli taas se Bank Holiday viikonloppu, eli maanantaikin on yleinen vapaapäivä. Siis vapaapäivä virastoissa ja pankeissa ja muissa laitoksissa, ei mulla. Ja pitkä viikonloppu tietää kiirettä ja paljon perheitä lomalla. Ja sitä saatiin mitä tilattiin, sunnuntaina ei ehtiny henkeä vetää ja jos olis askelmittari ollu käytössä niin niitä kilometrejä oltais mitattu kymmenissä ainakin.

Fiksuna tyttönä olinkin sitten maanantaille varannu hieronnan ja kasvohoidon, kyllähän se Rose-hieroja päivitteli että onpas taas stressiherneitä hartiat täynnä. Mutta sinne ne jäikin, stressiherneet hierontapöydälle ja kasvohoidon jälkeen on naama sileä kuin vauvan peräpeili.

Täällä aloittavat lukiolaiset Suomen yo-kirjoitusta vastaavat kokeet tänään. Kesäkuussa!! Kokeet jatkuu pari viikkoa ja sitten tuloksia joudutaan odottelemaan elokuulle saakka, ja sitten onkin vain pari viikkoa aikaa järjestää asunto, kirjat ja muut olennaiset jatko-opiskelupaikassa. Hullun hommaa. Ihmeissään irkut kuunteleekin kun minä kerroin Suomen mallista, että hoidetaan kirjoitukset alta pois talvella, ja sitten saadaan tuloksetkin ajoissa ja jatko-opintoihin saa valmistautua kaikessa rauhassa eikä hirveässä paniikkikiireessä. Pitäisköhän laittaa Irlannin opetusministerille postia ja ehdottaa paria muutosta..?

Mutta nyt kutsuu siivous ja pyykkivuori. Josko vielä lenkillekin ehtis ja Teresan luona käymään ja postissakin pitäis...