Joulun jälkeiset välipäivät meni hujauksessa ja elämä on pikku hiljaa normalisoitunut. Jääkaappi on täytetty hedelmillä ja vihanneksilla ja muulla terveellisellä, ja lenkkikengän pohjat on saaneet kulutusta ihan mukavaan tahtiin.

Vuosi vaihdettiin mukavissa tunnelmissa kotosalla kaveriporukalla viiniä sivistyneesti maistellen ja pikkusuolaista napostellen nyyttikesti-tyyliin. Menihän se myöhään (tai siis aikaiseen aamuun) ennen kuin päästiin päät tyynyyn laittamaan ja se seuraavan aamun töihin nousu muistutti lähinnä zombie-elokuvan haudastanousua mutta ne muutamat työtunnit nyt roikkuu vaikka löyhässä hirressä. Ei ollut kovin kiireistä, ilmeisesti vuodenvaihteen juhlijat olivat kaikki päättäneet pysyä kodeissansa ja hyökkäsivät massoina vasta silloin sunnuntaina kun oltiin kaikki jo paremmassa kunnossa.

Synttäritkin oli ja meni, nyt ollaan sitten kuulemma aikuisia. Ei edellytä käyttäytymään aikuisen lailla, kuulemma, tai siis näin mulle 43-vuotias ikinuori työkaverini kertoi. Käytiin ulkona syömässä Stun kanssa ja tytöt käytti baarissa, mutta kaiken kaikkiaan rauhallinen kolmekymppinen oli se.

Muuttopuuhat jatkuu kuumeisesti; alkuperäinen suunnitelma oli muuttaa loputkin kamat keskiviikkona mutta tultiin siihen tulokseen että kesken loppuu sekä aika että hermot. Joten lykättiin muuttoa viikolla eteenpäin, ihan vaan oman mielenrauhan takia. Stulla on niin hirvee kiire hotellilla vaikka ne onkin kiinni, pakkasen jäljiltä on putkiremonttia ja ruokasalin lattia meni vaihtoon siinä samalla kans. Ja sitten sitä meidän tonttia aletaan raivaamaan kans, joten siellä on syytä olla paikan päällä ainakin jomman kumman meistä. Ja saa Danny lisäaikaa kaakeloida pätkä keittiön seinää. Kathleen tosin sanoi että hän antaa Dannyn luulla että ollaan edelleen muuttamassa tällä viikolla, saa kuulemma mieheen vauhtia paremmin. Ovela nainen tuo Kathleen...

Mut me ollaan pakattu apinanraivolla kaikki mahdollinen, mitä ilman voi elää muutaman päivän. Se uusi talo on tästä meiltä vaan kolme kilsaa Tullycrossiin päin, joten mä oon ajanu laatikkorallia kahden talon väliä jo sellasen viikon verran. Eipähän tarvii kerralla kaikkea muuttaa.

Kävin Marjolta lainaan toisen kissaboksin. Katit pitää muuttaa viimeisenä ja yhtäaikaa ettei talo leimaannu enemmän toisen kissan taloksi. Näin sanoi internetti. Kummallakin karvaturrilla on oma huopa jonka päällä ne on makoillu viimeset kaks viikkoa, ja ne siirtyy sitten uuteen taloon sellaisenaan, niin että molemmilla on oma paikka ja tuttu haju. Toivottavasti noilla neuvoilla onnistuu kivuton muutto, en haluais siivoilla protestipaskoja sängystä...

Ne firman pikkujoulut onkin nyt sitten 30. tammikuuta. Onneksi on se varamekko. Harmi vaan kun ollaan kuulemma auki seuraavana päivänä, jotkut joutuu töihin. Odotellaan nyt olisko vapaaehtoisia, musta olis kiva käydä Galwayssa shoppaamassa kun kerran jo valmiiks ollaan kaupungissa. Mutta ei kai se maailmanloppu ole jos joutuukin olemaan töissä sen seuraavan päivän, mutta vielä elätellään toiveita että josko se Iso Pomo päättäiskin että voitais olla kiinni se seuraava päivä kun on muutenkin niin hiljaista täällä päin.

Että semmosta tällä kertaa.