Tästä pienestä keittiöstä on tullut jonkilainen koekeittiö viime viikkojen aikana. Syynä siihen ehkä se, että mulla on ollut iltalukemisena milloin mikäkin keittokirja. On Nigellaa ja Jamie Oliveria ja Ainsley Harriottia ja Rachel Allenia selattu niin että on rypyillä sekä kirjat että lukijan kulmat. Mutta onpas niistä ilmeisesti jotain tarttunut päähänkin, heitin kasaan tuollaisen vuokaleivän, jossa on aurinkokuivattuja tomaatteja ja basilikaa seassa. Ei hullumpi tulos ollenkaan, varsinkin uunituoreena ja juuston kanssa. Kelpasi omaan suuhun ja ukkokullalle myös.

Oudon lämmintä ja kosteaa ilmaa tänään, tuntui ihan trooppiselta käydä meren rannalla kävelyllä. Jos vain se aurinko paistais niin tästähän sais ihan kesäkelit ja vois vaikka tuon optimistisesti maaliskuussa ostamani aurinkotuolin tuotua pihalle. Onhan se päivä vielä huomennakin, ja vapaapäivä vielä kaiken lisäksi, jospa sitten saisi aurinkoa.

Postimies säikäytti puolikuoliaaksi kun töräytti keittiöön paketti kourassa. Onneksi en ollut vessassa tällä kertaa niin kuin viimeksi kun kirjattua kirjettä ovelle tuotiin. Postimies on nimeltään Mark ja oikein mukava mies, täällä “landella” on ihan normaalia että postimies tulee sisälle asti jos on kirjettä isompaa tuotavaa. Tällä kertaa tuli uusi langaton modeemimokkula. Tai siis ei enää sellainen letkun päässä roikkuva malli vaan ihan USB-tikku joka on saman vaaleanpunaisen sävyinen kuin läppärikin. Tyttö on aina tyttö. Nyt sitä tässä testaillaankin että onko se nopeampi kuin se edeltäjänsä. Ei se ainakaan hitaampi ole, pitää odottaa kunnes on jotain ladattavaa, siinähän se viimeistään selviää.

Ehtisiköhän tässä vielä leipoa muffinsit Marjolle tuomisiksi?