Huh, hellettä! Kesälomanpätkä on nyt turvallisesti takanapäin, kuin myös Suomen suven uskomattomat helteet. Viikon verran hikoiltua päälle 30 graadin lämpötiloissa oli oikeastaan ihan mukava palata Irlantiin, täällä kun ei lämpötila ole juuri yli 20 asteen noussut sitten töihin paluun.

Serkkutytön häät oli juuri sitä mitä pitikin, ruokaa, juomaa ja yhdessäoloa. Allekirjoittaneella sitä juomaa ehkä enemmän kuin olisi ollut tarvis mutta sattuuhan niitä kai paremmissakin piireissä. Lisädraamaa aiheuttivat nuorisohuligaanit jotka murtautuivat hääpaikalle yön pimeydessä ja lastasivat moponsa täyteen juhlaväeltä ylijääneitä viunaksia. Tekijät saatiin kuitenkin kiinni, pieni paikkakunta ja keppostelijat poliisin tiedossa.

Kotiinviemisiksi tarttui Terhin loistava munakoisoresepti, jota jo kokeiltiinkin loistavin tuloksin, salmiakkia tietenkin, ruisleipää ja pieni rusketus. Listan viimeinen kohta on se joka täällä aiheuttaa suurta kateutta, irlantilainen iho ei näemmä rusketu, hihii.

Töihin paluu oli hieman tuskainen, Bank Holiday viikonloppu, eli maanantaikin yleinen vapaapäivä (siis niillä jotka ei tee palvelualan hommia) ja paikka täyteen ammuttu turisteja Irlannista ja muualta maailmasta. Hirveä univaje päällä, sekään ei helpottanut. Eikä varmaan sekään että parina iltana piti vielä juhlistaa työkavereiden läksiäisiä. Torstain vapaapäivä oli enemmän kuin tervetullut, ja tänään näyttää siltä että sitä alkaa pikku hiljaa palautua normaalitilaan.

Tein eilen jääkaapin täyteen salaatteja ja muuta terveellistä, loman jäljiltä päälle ei mahdu kuin läskikaapu eli se on aloitettava se Parempi Elämä. Siis salaattia, salaattia, salaattia ja liikuntaa useassa muodossa. Rugbya rannalla kolmesti viikossa, joogaa kahdesti viikossa, kotona kuntopyörää ja lenkkeilyä. Katsellaan kuinka kauan tätä kestää. Jos kelit jatkuu sateisina, ei tule grillihoukutusta ainakaan...