Hupsistaheijaa! Onhan tuosta viimeisestä kirjoituksesta ehtinytkin vierähtää jokunen tovi. On muka olevinaan ollut niin hirviä kiire. Tai no ei ehkä kuitenkaan pelkästään olevinaan, ihan oikeastikin on ollut kiirusta. Töissä ollaan värkätty niitä kuuluisia Christmas Puddingeja eli sellasta hirveen makeeta ja rasvasta joulukakkua joissa on rusinoita, kasvirasvaa, porkkanaa, guinnessia, viskiä ja muuta maukasta. Ne tuoksuu tosi hyvälle mutta maku on aikalailla omalaatuinen.  Se on vähän niinkun Irlannin mämmi =). Niin ja sitten siihen päälle heitetään vielä Brandy Butteria, mikä on voita, tomusokeria ja hienoa sokeria sekaisin vatkattuna konjakilla maustettuna. Ja vielä ihmettelevät miksi minä mieluummin syön piparkakkuja...

Lokakuun puolivälissä tuli huonoja uutisia. Martti-ukki nukkui pois ja siirtyi tuonilmaisiin :( Pikaiset matkajärjestelyt ja nopeaakin nopeampi loma-anomus töihin ja sitten useassakin mielessä raskaalle reissulle Suomeen.

Seuraava Suomen matka tehdäänkin sitten iloisemmissa tunnelmissa jouluna ukkokullan kanssa. Pitää kaivella kaapista kaikki nuo löysemmällä vyötäröllä varustetut housut, voi olla että meidän viiden päivän täsmävierailuun mahdutetaan aika paljon ruokailua. Jos Terhi on kauhanvarressa niin sitten varsinkin joutuu syömään ihan liikaa, mutta kun se on niin hyvää!! Tuusulassa sai kuhasaltimboccaa ja apinoin sitten kotona turskan kanssa samaa reseptiä ja siitähän tuli todella maukasta.

Mulla onkin nyt lomaviikko, töistä kovasti patistelivat että vielä on lomia käyttämättä, alas painua jonnekin muualle joksikin aikaa. Ja nyt sitten oleskellaankin kotosalla viikon verran, ukkokulta uhkasi lähteä isänsä luo Englantiin loppuviikosta, viime vuonna aloitettu remontti olisi tarkoitus saada päätökseen. Tänään ohjelmassa seuraneiteilyä Marjon ja Alexin kanssa, hiukan ostostelua ja varmaan pitäis vaihteeksi laittaa jotain ruokaakin kun kerrankin ehtii. Parempi Elämä jatkuu edelleen vaihtelevalla menestyksellä, joku päivä parempi, joku huonompi.

Töissä laiteltiin jo joulukoristeita. Ihania kuusia, kynttilälyhtyjä, lahjapaketteja ja valoja. Minna tykkää.